• Top Posts

  • Blog Stats

    • 106,540 hits
  • Категории

  • Архив

  • Advertisements

София домакин на първото Балканско изложение на игралната индустрия

Ще бъдат представени международните тенденции в развитието на развлекателната индустрия и нови технологии

 Първото Балканско изложение на игралната и развлекателната индустрия, както и Първата Източноевропейска конференция в областта на игралната индустрия, се откриват днес в столицата. Организатор е Българската търговска асоциация на производителите и операторите в игралната индустрия.

Темите на конференцията включват изследвания и анализи, свързани с основни области на игралната индустрия – международни тенденции в развитието на игралната индустрия през XXI век, регулация и законодателство, сертифициране, експлоатация, маркетингови стратегии, развитие на бизнес средата, нови технологии.

Сред лекторите са Ерик Ван Вонделен (секретар на Gaming Regulators European Forum), Едуардо Антоха (почетен президент на EUROMAT), Боб Милър (вицепрезидент на International Association of Gaming Advisers и бивш губернатор на американския щат Невада), представители на български и чуждестранни регулаторни органи и браншови организации.

Председателят на Държавната комисия по хазарта Димитър Терзиев ще открие конференцията в областта на развлекателната индустрия. Терзиев ще представи доклад на тема „Законодателна рамка на хазартната индустрия в България – кратък преглед на Закона за хазарта“.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: