• Top Posts

  • Blog Stats

    • 106,540 hits
  • Категории

  • Архив

  • Advertisements

Астронавти от „Индевър“ са убедени, че има живот в космоса

Космонавтите, прекарали 16 дни на борда на „Индевър“, все пак признаха, че досега не са открили нищо необикновено.

 Хората ще открият живот другаде във Вселената, ако продължат космическите изследвания, заявиха астронавти от космическата мисия „Индевър“ след завръщането си на Земята, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Ако разширим достатъчно границите на космическите изследвания, сигурен съм, че след време ще открием нещо в космоса, заяви на пресконференция в Токио Майк Форман, един от 7-те членове на екипажа на совалката, която се върна на Земята през март. Трудно е да се повярва, че няма живот другаде в огромната Вселена, макар че той може би не е толкова еволюирал, колкото нашия, допълни астронавтът.

Космонавтите, прекарали 16 дни на борда на „Индевър“, все пак признаха, че досега не са открили нищо необикновено. Смятам, че ще попаднем на нещо, което не можем да обясним, заяви Грегъри Джонсън. Вероятно в космоса има нещо, което досега не съм забелязал, добави той.

Командирът на совалката Доминик Гори, който няколко пъти е летял в космоса, припомни, че едновремешните мореплаватели не са знаели какво ще открият по време на плаванията си в океана. Когато пътуваме в космоса, не знаем какво ще открием, каза той. Именно това е привлекателното в тези мисии. Надявам се, че един ден ще попаднем на нещо, което не разбираме, допълни Гори.

Подобна среща с извънземен живот вероятно ще отнеме още много време, коментира астронавтът Ричард Линхан, който е убеден, че живот съществува и другаде, освен на Земята. За жалост напредваме бавно в космическите изследвания, смята той.

Японският астронавт Такао Дои, който също бе на борда на „Индевър“, заяви, че споделя вижданията на колегите си. Той увери, че живот като нашия вероятно съществува някъде във Вселената.

Advertisements

5 Коментари

  1. Естествено че има извънземен живот в космоса но още е рано да го открием.ТЕ умело се прикриват и ни наблюдават,може би и ни помагат в някои отношения да се развиваме.Още е много рано.Първо трябва да повярваме че те съществуват и да не ние страх от появата им,ичак тогава може да се състои първият контакт!Така мисля!

  2. Лъжат ни! Контакта е направен много отдавна, просто всичко трябва да остане скрито докато човека не е готов за това. Ако сега изведнъж съобщят че има извънзвемни и ние сме в контакт с тях ще настане световна паника, религийте ще се сринат и кой знае какво още…хаос! Иначе в орбита постоянно летят неидентифицирани обекти, но всички астронафти са заставени да мълчат….на който му е интересно да се разтърси за документални филми из youtube или video.google.

  3. […] Астронавти от “Индевър” са убедени, че има живот … Космонавтите, прекарали 16 дни на борда на “Индевър”, все пак […] […]

  4. Същото можеха да кажат и без 16 дена в космоса… 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: