• Top Posts

  • Blog Stats

    • 107 911 hits
  • Категории

  • Архив

Деца Индиго – феномен на новото поколение

В последно време много се говори за ново поколение деца с изключителни таланти. Тяхната цел е да се покаже пътя на хората към духовно равновесие и растеж. Това са децата Индиго.

Момиченце, което живяло в центъра на Латвия обожава да говори за този феномен. То много често преразказва нощните си авантюри, как пътува из целия свят и в космоса в своето астрално тяло.

Нейният баща успокоява себе си, а и другите, като твърди, че малката си измисля, но винаги приема съветите й когато нещо не е на ред с трактора му.

„Не знам как успява, но винаги знае какво не е на ред с трактора ми“, казва баща й. Въпреки, че много учени на тази теория я отхвърлят като алтернатива, на всякъде по света се отварят сдружения, които да помагат и работят с децата Индиго.

Самото наименование произлиза от цвета на тяхната аура. А именно, установено е, че всеки човек е обкръжен от своята аура, която по правило се състои от цветове от дъгата.

При тези деца, в тяхната аура преобладава цветът на индигото, т.е. тъмносиния и лилав цвят. Този цвят символизира така нареченото трето око, центърът, който отговаря за интуицията и психическите възможности.

Понеже се смята, че при тези деца третото око е изцяло отворено, те са получили наименованието деца Индиго.

Въобще не става въпрос за деца, които могат да правят чудеса, да материализират или физически да променят предмети, а става въпрос за изключително духовни деца, които със своето поведение и знание от най-рана възраст объркват родителите си и хората които ги заобикалят.

С развитите морални сетива, любовта към живота, а много често и спомените на миналия живот, те се опитват да влияят върху околния свят и съзнателно дават да се разбере, че са дошли на свят с определена цел. Те представляват придвижването на духовната еволюция на човечеството.

Днес съществуват между 15 и 20 млн. Индиго деца от пет различни поколения. Първото поколение се появява през 50-те години на миналия век.

Те се чувствали по-различно, като чели не принадлежали на семейството в което са родени и са родени в погрешно време и на погрешно място. През 80-те години се появява и третото поколение. То се характеризира със слаба енергийна обвивка.

Подложено е на влияния и често се диагностицира с хиперактивност. При преминаването на Милениума се появява и петото поколение при което хиперактивността е изчезнала и се появява изразена чувствителност, свитост и склоност към аутизам.

Именно заради това все по-често се появяват институции, които приемат децата Индиго и търсят начини как да им помогнат.

http://society.actualno.com/news_42965.html

3 коментара

  1. Да напоследък се появява тази информация усилено. Но това поколение деца вече са пораснали. Те не са от вчера или от онзи ден. Не може да се каже точно кога са се появили. Годините, които се смятат за началото са около 80-те. Лично смятам, че това отново е относително. С всяко поколение се засилват признаците на тези хора.

  2. В самата информация за кристалните деца пише ясно, че са се появявали от много векове, като дава примера с Исус Христос като кристално дете. Те винаги са идвали на земята, но сега са повече, което също не е случайно и явно ще трябва да повлияят на другите, които са олицетворението на егото и консумацията хитряги, в пълен противоверс на кристалите лишени от его, чисти, наивни и прекрасни. Лошото е, че ще им трябва много време на тези деца и да се родят още много много, за да се справят с останалите, станали въплащение на егоизма и низшите страсти. Дано да стават все повече и повече, защото за сега са в пълна изолация, защото има хора, които се грижат така да бъде, за да не влияят на другите.

    Забравили са да добавят или не съм видяла, че децата )Индиго и Кристалните освен, че имат предпочитания към вегетерианството, консумират огромни количества захар в всичките и видове, което не може да се каже за другите.

  3. БОГ си има грижата за всичко.В случая за тласкане на духовната еволюция напред и нагоре,за възстановяване на равновесието м-у доброто и злото.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: